Sağlık

Settar Tanrıöğen’in son durumu nasıl? Oyuncu Settar Tanrıöğen’in hastalığı nedir?

Settar Tanrıöğen Mevcut durum nasıl? Oyuncu Settar Tanrıöğen’in hastalığı nedir? Sorularınıza yanıt aranıyor. Beyin damarlarındaki anevrizma kanaması nedeniyle özel bir hastanede tedavisi devam eden sanatçı Settar Tanrıöğen’in sağlık durumu hakkında açıklama yapıldı. Settar Tanrıöğen’in son durumu nasıl? Oyuncu Settar Tanrıöğen’in hastalığı nedir? Detaylar haberimizde…

SETTAR TANRIÖĞEN’İN SON DURUMU NASIL?

Tedavi gördüğü özel hastaneden sanatçı Settar Tanrıöğen’in sağlık durumuyla ilgili açıklama yapıldı. Hastane Başhekimi Dr. Engin Çakmakçı, 26 Ocak Cuma günü baş ağrısı ve bilinç bulanıklığı şikayeti üzerine beyin damarlarında oluşan anevrizmanın (balon) patlaması sonucu beyin ve beyin zarlarında kanama tespit edildiğini belirtti. sanatçı. Girişimsel nöroradyoloji uzmanı Prof. Dr. Hatem Hakan Selçuk ve ekibinin anında müdahalesinin ardından Tanrıöğen yoğun bakım ünitesine kaldırıldı.

AKTÖR SETTAR TANRIÖĞEN HASTALIĞI NEDİR?

Sanatçının doktoru yaptığı açıklamada, “Olası riskler nedeniyle tedavisi yoğun bakımda devam edecek” dedi.

Açıklamada, Ocak Pazar günü beyin omurilik sıvısında beyin kanamasına bağlı olabilecek artış tespit edilen Tanrıöğen’e beyin cerrahi ekibi tarafından sıvı basıncını dengelemek amacıyla girişimsel işlem uygulandığı belirtildi. 29. Sanatçı Tanrıöğen’in tedavisinin yoğun bakım ünitesi başkanı Prof. Dr. tarafından yürütüldüğü belirtildi. Ayrıca nörolog, beyin cerrahı ve girişimsel nöroradyologların yanı sıra İsmail Cinel’den oluşan multidisipliner bir grup tarafından sürdürüldüğü belirtildi. ve onun grubu. Klinik durumu stabil olan Settar Tanrıöğen’in bu tür beyin kanamaları sonrasında oluşabilecek riskler nedeniyle tedavisinin yoğun bakımda devam edeceği de vurgulandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu